Verse zeevruchten
Proef het beste uit de zee!
Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Brasserie Bries Fruits de Mer. Geniet van kreeft, krab, schelpjes, Zeeuwse mosselen, langoustine en oesters. We serveren de Fruits de mer met Oosterscheldebrood, salade en bijpassende sausjes op het zonnige terras. Vraag vooral naar de Pinot Auxerois van wijnboederij de Kleine Schorre. De Fruits de Mer zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Tarief vanaf € 79,50 p.p. voor gezelschappen vanaf 2 personen.
Pinot Auxerois
De Pinot Auxerois van Wijnhoeve de Kleine Schorre is de wijn bij uitstek om te combineren met Fruits de Mer. Auxerrois is een Pinot Blanc variant, echter met een laag zuurgehalte en wat extractrijker dan de Pinot Blanc. Het druivenras Auxerrois kleurt de smaak van deze harmonieuze cuvée. De smaak is levendig, fris met bescheiden schakeringen van appel, citrus en naar mild zwemende perzik plus peer.